Baros – Maldiverna

Sinnebilden av en paradisö

Baros Resort på Maldiverna ligger på den lilla exklusiva ön Baros i Indiska oceanen.hotell maldiverna Denna korallö omringas av det karakteristiskt ljusturkosa, kristallklara vattnet och de kritvita stränderna, som gjort Maldiverna till en av världens mesta paradis.

För att ta sig till Baros behövs bara en 20-minutersresa med speed-boat från Maldivernas internationella flygplats. Denna fantastiska resort har mottagit många internationella priser för exceptionell service.

Den ultimata lyxupplevelsen

Det råder inga tveksamheter, vill man kosta på sig en extravagant lyxsemester i ett hotell på Maldiverna så är det till Baros man ska bege sig. Varje gästrum är ett eget litet hus, många har dessutom privata pooler. Av de 75 villorna som finns att boka på Baros Resort ligger 45 på stranden och 30 på havet, stöttade av stabila bjälkar. Den tidlösa designen är perfekt i alla detaljer och nivån av komfort är i det närmaste obeskrivlig. Stora fönster tillåter massor av solljus strila in i husen som är utrustade med bl.a. en matplats för två, en dubbelsäng de lux, en soffa med soffbord, ett toalettbord, samt en veranda med sköna solstolar.

SPA

Utbildade SPA-terapeuter erbjuder välgörande behandlingar inom massage, hudvård, hårvård, manikyr, pedikyr och Ayurveda m.m. Man får också tillgång till ångbad, regndusch och ett badkar placerat i en tropisk trädgård. Detta är stället att boka om man söker total avslappning. Den som utövar, eller är nyfiken på, Yoga har på Baros Resort möjlighet att delta i professionella yogalektioner ledda av en kvalificerad Yogi.

Äta och dricka

Det finns gott om alternativ när man blir hungrig och törstig på Baros, och kvaliteten är givetvis femstjärnig. Det finns tre restauranger och två barer inom Baros Resort och vill man inte äta inne, eller romantiskt uppdukat på stranden, så kan man äta i den flotta restaurangen The Lighthouse.