Härligt hotell på Koh Phi Phi

Jag måste bara berätta om ett härligt hotell jag bodde på när jag var på Koh Phi Phi i Thailand. För dem som vill ha en smart utväg i utkanten av den största byn i Phi Phi Don, kan Phi Phi Island Cabana Hotel vara platsen för dig. Stora bekväma rum i ett lågt komplex som ger en bra grund för en elegant vistelse på Phi Phi, en av Thailands, äkta magnifika platser. För ett bra pris på en resa hit rekommenderar jag ett besök på sista minuten Thailand.phiphicabana

Phi Phi Island Cabana Hotel är öns första stora resort och har en historia som sträcker sig ända tillbaka till de första halmbungalows på stranden som byggdes redan 1980. Hotellets anläggning fångar det bästa av både Tonsai Bay med det djupa havet som är ingången till Phi Phi och Loh Dalum, den drömmande norra stranden där många glömmer bort sin tid i fullkomlig lycka.

Det 4-stjärniga Phi Phi Island Cabana Hotel ligger vid stranden till två helt olika vikar. Poolen ligger på den lugna norra sidan och ser mot klipporna vid Nui Bay och Koh Yao Yai ön. Hotellet domineras av Tonsai klipporna som är en grönskande djungel som är så nära ett paradislandskap man kan komma tycker jag.

Pool och gym och thaimassagerum är de största attraktionerna för att göra detta till en minnesvärd vistelse. Markerna för hotellet är de största på ön och täcker en stor platt vidd. Detta område har planterats med kokospalmer och ger en vacker skugga över området.

Byn ligger bara 1 minut från receptionen längs huvudvägen. Här kan du hitta en asiatisk Bazaar i gator och gränder utan bilar som komma i din väg. I byn kan du se ungefär 20 Dyk butiker, 20 barer och restauranger och en mängd butiker som ägnas åt att sälja souvenirer, böcker, tavlor och mycket mer. Det finns också banker och bankomater och mycket, mycket mer. Detta är en utmärkt plats att vandra runt på natten och titta på en massa roligt folk.