Succé för spa hotell i Göteborg

Spa-branschen ökar och ökar – och anläggningarna i Göteborg gör succé. I mars delades pris till landets bästa spa ut – och det ligger i Varberg inte långt från Göteborg. På västkusten ligger några av landets bästa och starkaste aktörer meddelar dom som är med och delar ut priset.

I mars samlades alltså spa-branschen på Svenska Mässan i Göteborg. Då ger man även ut SpaStar Awards ut i flera olika deltävlingar. Och två av de tre behandlingsställen som blev nominerade till årets bästa spa ligger på västkusten; Sankt Jörgen Spa i Göteborg och Asia Spa i Varberg. Så är du ute efter en mysig weekend borde ett spa hotell i Göteborg vara något för dig.spa hotell Göteborg

Den senaste tiden har man kunnat se en väldigt stark spa-fokus på västkusten och framförallt i Göteborg. På västkusten hittar du några av landets absolut starkaste aktörer. Om det är för att de utmanar varandra, eller något helt annat, det är fortfarande oklart. Det är lite mystik över det då ingen riktigt kan förstå varför inte resten av landet håller samma klass.

En av anledningarna till dessa vinster är enligt juryn att flera av spa-anläggningarna på den underbara västkusten ligger i härliga miljöer. Och konkurrensen som du numera hittar här har höjt kvalitén rejält.

Anledningen till varför det går så bra på västkusten är förmodligen att när så många anläggningar finns på samma ställe, vilket gör att alla försöker att höja kvalitén. Det som gör att de lyckas är att anläggningarna på västkusten verkligen ger allt för att utvecklas. Det är kärlek, helt enkelt.