Vilken restyp är du?

När det är dags att åka iväg på en lite längre resa är det naturligt att man planerar och lägger upp resan i förväg hemma. Kanske börjar planeringen hemma framför datorn för att hitta de billigaste flygbiljetterna, de bästa hotellen och kanske de finaste restaurangerna. Många kollar med sina vänner som har besökt platsen om de har några tips att komma med så man inte missar något skoj. Här är några olika typer av resenärer, vem är du? flygresor

Typen med total kontroll

Allt är planerat in i minsta detalj, flygbussen är betald i förväg och alla hotellnätter är säkrade. Utskrifter av recensioner på restauranger och andra sevärdheter ligger snyggt i en plastficka.

Flyter med

Kanske är man en ett gäng som åker, du hänger med men låter andra bestämma aktiviteter och matställen och tycker det är en skön semester. Du njuter och ställer inga högre krav på din resa.

Teknikresenären

Du packar din telefon, dator, iPad, hörlurar, laddare av alla slag, gps-klocka och andra saker som du inte klarar dig utan. Var resan bär av spelar ingen roll bara det finns wi-fi.

Snålisen

Du gillar att resa, men det ska inte kosta särskilt mycket mer än att stanna hemma. Maten lagar du helst på hotellrummet och du går inte till ett enda ställe som har inträde. Att betala för sevärdheter kommer inte på fråga.

Kungen av resor

Du kan allt om att resa, du är världsvan och tänker inte låta någon tala om för dig hur det ligger till i landet du befinner dig i. Du rör dig precis lika vant som hemma i vardagsrummet.

Ensamresenären

Reser alltid själv, du kan bestämma exakt vad som ska göras, ätas och behöver inte kompromissa om någonting. Du köper en enkelbiljett och åker hem igen när du har lust till det.